GENERATION C

Vi på Poppice gillar när det händer saker! Har ni koll på vilka Generation C är? Det har pratats länge nu om Millenials som den nya stora generationen som vällt in på marknaden och i vissa avseenden ställt den på huvudet, inte minst i fråga om att driva digitaliseringen framåt. De är keena early adopters […]

October 31, 2016

Vi på Poppice gillar när det händer saker! Har ni koll på vilka Generation C är?

Det har pratats länge nu om Millenials som den nya stora generationen som vällt in på marknaden och i vissa avseenden ställt den på huvudet, inte minst i fråga om att driva digitaliseringen framåt. De är keena early adopters och är inte rädda för att använda teknologi. Adweek låter oss veta att Millenials kollar mobilen i genomsnitt 43 gånger per dag, 41% använder sociala medier för att recensera en vara eller tjänst de köpt och 55% tror att den egna privatekonomin kommer förbättras det närmsta året.

Så vad är då Generation C? Brian Solis definierade det redan 2012 som the Connected Consumer. Poängen här är att teknologi integreras i vardagen och driver den digitala utvecklingen framåt, oavsett vilken ålder individen har. Andra definierar ”C” som collaboration, community och computerized – eller kanske betyder det bara connected? Den eminente social media gurun Ryan Holmes (Hootsuite) skrev om detta nyligen. Vad tycker du?

Vi på Poppice undrar hur Generation C tänker kring flexibla mötesplatser och arbetsplatser. Vi tror att Poppice är ett bra verktyg som passar in i morgondagens sätt att arbeta. Sök, jämför pris och boka din arbetsplats direkt hos Poppice – enkelt, prisvärt och digitalt.