Kan du räkna mellan 1-20? Bra!

Att välja rätt rum kan ibland upplevas svårt och besvärligt… För att försöka förenkla det hela har vi på Poppice delat in rummen i kategorier. Här får du en närmre förklaring på vad du faktiskt blir lovad när du bokar respektive rumstyp. För det första finns bara professionella anläggningar listade hos Poppice när du betalar […]

March 15, 2016

Att välja rätt rum kan ibland upplevas svårt och besvärligt… För att försöka förenkla det hela har vi på Poppice delat in rummen i kategorier. Här får du en närmre förklaring på vad du faktiskt blir lovad när du bokar respektive rumstyp.

För det första finns bara professionella anläggningar listade hos Poppice när du betalar för ditt rum eller arbetsplats. Professionell anläggning = bemannad anläggning. Detta för att vi ska vara säkra på att det finns personal på plats som tar emot dig, pysslar om dig under dagen och som sköter markservicen helt enkelt. Du ska kunna fokusera på ditt!

Utifrån de olika kategorierna: XS, S, M & L  blir du garanterad ett rum på X antal kvadratmeter som minimum och med stolar som räcker för maxantalet i de olika kategorierna. Du kan alltså bli uppgraderad till ett större rum utan kostnad men aldrig bli flyttad till ett mindre rum. Antalet personer är beräknat på att ni ska kunna sitta i styrelsesittning eller U-bord.

När du bokar..

  • XS är ni 2-4 personer och garanterade minst 6 kvm.
  • S är ni 5-8 personer och garanterade minst 14 kvm.
  • M är ni 9-12 personer och garanterade minst 20 kvm.
  • L är ni 13-20 personer och garanterade minst 28 kvm.

 

Det svåraste med att boka rum är alltså att räkna antalet deltagare! Enkelt va?

 

Rum_medium