SPEED!

Vi rivstartar den här veckan med att visa flexibla kontorslösningar för några av Poppice kunder! Syftet med Poppice marknadsplats för arbetsplatser och kontor är att föra samman köpare och säljare och underlätta i jakten på ett nytt kontor. Vissa behov är dock lite mer komplicerade än andra och inte sällan vill man titta på flera […]

January 30, 2017

Vi rivstartar den här veckan med att visa flexibla kontorslösningar för några av Poppice kunder! Syftet med Poppice marknadsplats för arbetsplatser och kontor är att föra samman köpare och säljare och underlätta i jakten på ett nytt kontor. Vissa behov är dock lite mer komplicerade än andra och inte sällan vill man titta på flera olika lösningar innan man bestämmer sig.

Är ni det lite större företaget med det speciella behovet har vi lanserat tjänsten “POPPICE at your service!” där vi skräddarsyr lösningar. Vi hoppas att inom kort kunna presentera den första resan där vi hjälpt en av våra kunder till sitt nya kontor i Stockholm. Vill du veta mer skicka ett mail till vår VD daniel@poppice.com.

Under förra veckan pratade Telia flexibla arbetsplatser på sin blogg Bättre affärer. Kul tycker vi och extra roligt att Poppice omnämns! Telia som för övrigt bygger en intressant tjänst nu med sin App market lösning där man samlat en rad smarta tjänster i en app på din smart phone.

Den här veckan besöker vi Kairos futures och Palorials event Morgondagens arbete och arbetsplats som arrangeras på en av Poppice nyanslutna anläggningar GT30.

Vi hörs snart igen!

Poppice-teamet